Evet sucuk ve kavurmamız mutfaklara girdi… iyinn daha iyisini yapma arzumuz, geri dönütleri araştırmaya ve değerlendirmeye başlattı…
Öncelikle her mutfağın sucuk beklentisinn farklı olduğunu anladık;
Kimi çok et gibi bulup memnun olurken kimi et gibi oluşunu eleştirip;

– et yiyecek olsam et alırdım diyor🤔
Acaba bu et tadı kelle eti de dail içine hiçbir sakatad koymadığımz için olabilir mi???
– baharatı yetersiz ;
– baharatı çok kıvammda
– yağı az
-yağsız çok beğendim
40 tl kilosu tanıtım amaçlı
– uygunmuş alayım
– neden uygun yoksa????
İnanın birbirinden farklı bitmeyen görüşler. Hepsi bizim için kıymetli bilgiler. Tek sorun nasıl değerlendirip nasıl bir ürün çıkaracağımız???
En büyük olçüt
1- Firmamıza güvenn inanın yemeyeceğimiz hiçbir ürünü üretmiyoruz
2- Midenize güven… özellikle mideniz hassas ise… gün boyu size bir rahatsızlık verip vermediğine bakın. Hatta sucuklu kaşarlı karışık tost yapıp öyle deneyin. Tost ekmeğiniz farklı bir fimann sa sayılmaz🤗

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir